RECEPTA DE BLEDES

INGREDIENTS:

5oog. de bledes

30g. de pernil salat

2 pastanagues

2 patates

1 ou

1 cullerada de farina

1 pulsim de curcuma

0li

sal

aigua

2 alls

PREPARACIO:

Posem una paella al foc amb oli i saltajem els alls ,mentes palem i tallem les patates i pastanagues a lamines fines i afagim a la paella

deixem coure una mica i afagim el pernil,les bledes tallades la part verda , la curcuma i la sal deixem coure uns 5 minuts, afagim la

farina remanem que quedi desfeta i afagim una mica de aigua i cuem uns 5 minuts mes

SAM_0509

Mentres posem oli a una altre paella i pasem per ou i per farina els tronxos de les bledes i els fregim

I ja podem ampleta

SAM_0510

Una altre manera de menjar bledes

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s