RECEPTA DE BLEDES

INGREDIENTS:

5oog. de bledes

30g. de pernil salat

2 pastanagues

2 patates

1 ou

1 cullerada de farina

1 pulsim de curcuma

0li

sal

aigua

2 alls

PREPARACIO:

Posem una paella al foc amb oli i saltajem els alls ,mentes palem i tallem les patates i pastanagues a lamines fines i afagim a la paella

deixem coure una mica i afagim el pernil,les bledes tallades la part verda , la curcuma i la sal deixem coure uns 5 minuts, afagim la

farina remanem que quedi desfeta i afagim una mica de aigua i cuem uns 5 minuts mes

SAM_0509

Mentres posem oli a una altre paella i pasem per ou i per farina els tronxos de les bledes i els fregim

I ja podem ampleta

SAM_0510

Una altre manera de menjar bledes

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s