PASTIS DE PEIX I OU DUR

INGREDIENTS:

2 ous durs

200g. de gambes cuites petites

200g. de surimi

300g. de mayonesa

unes olives sense pinyol

12 talls de pa bimbo sense crosta

PREPARACIÓ:

Posem film dins un motlle  i al damunt i escampem la meitat de la mayonesa i reservem

Ara piquem ven petit l’ou dur,les gambes,el surimi, les olives i barrejem la resta de mayonesa,podem tallarlo petit o picar tot amb el

minipimir o amb la thermomix

Coloquem al motlle pa bimbo a tota la base al damunt de la mayonesa,al damunt i posem la meitat del farcit,tornem a posar pa bimbo

i la resta de farcit i tapem amb mes pa bimbo,

Reservem a la nevera , jo el faig un dia per l’altre

Desmotllem abans de servir i podem decorar una mica

Avui l’hem decorat amb tomáquet,olives, anxoves i cogombre

Pot ser un primer o tallat petit com aperitiu

SAM_0447

 

SAM_0453

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s