TORRADA AMB PESTO D’ESPARRECS I FESTUCS I CEVICHE DE GAMBA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

PESTO:

1250g. d’aigua

2 manats esparrecs

250g. de glassons

75g. de festucs pelats sense sal

1 culleredeta de sal

un pols de pebre negre

50g. d’oli

CEVICHE DE GAMBA

200g. de gamba crua pelada

50g. de ceba tallada petita

50g. de suc de llimona dolça

1 pols de sal

1 pols de pebre

PREPARACIÓ:

PESTO:

Posem 250g. d’aigua al vas i escalfem 5 minuts,100, vel.1

Mentres tallem els esparrecs i treiem la part dura

Posem els esparrecs tallats al cistell i el posem a la maquina 5 minuts,varona,vel1

Posem dins un bol 1000g. d’aigua i els glassons, treiem els esparrecs de la maquina i els posem amb l’aigua i el gel per tallar la cocció

Escorrem be els esparrecs i separem les puntes i reservem

La resta els posem al vas junt amb els festucs, la sal i el pebre 30segons vel.5, afagim l’oli i triturem 30segons,vel.5-10 i reservem

CEVICHE DE GAMBES:

Compro les gambes fresques els i trec la pell i caps i els guardo per fer fumet

I congelo les gambes unes 24 hores

Descongelo les gambes i les poso en un bol amb la ceba ,sal,pebre i el suc de la llimona dolça unes 2 hores

Ara posem tots els ingredients del ceviche a la maquina i trocejem 2 seg. vel.5 i reservem.

SAM_0340

MONTEM EL PLAT:

Torrem el pa  i repertim el pesto  al damunt i posem el ceviche i per decorar i posem les puntes d’esparrecs que teniem reservades

SAM_0346ES MOLT BÓ

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s