FIDEUÁ DE GALTES DE PORC I LLAGOSTINS (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

FUMET:

12 llagostins crus

2 grans d’all

30g. d’oli d’oliva

1 culleredeta de pebre dolç i una culleredeta de pebre picant

50g. de conyac

500g. d’aigua

FIDEUA:

2 grans d’all

200g. de ceba tallada

50g. de pabrot vert

50g. de pabrot vermell

50g. oli d’oliva

500g. de galtes de porc tallades sense os

1 culleredeta de pebre dolç

100g. de vi blanc

250g. de fideus

sal

PREPARACIÓ:

FUMET:

Pelem els llagostins i reservem

Posem els caps i ls pells dels llagostins al bas junt amb l’oli i els alls trocegem 2 segons vel 5, sofregim 5 minuts varona vel.1, afagim el pebre 1 minut, varona vel.1, afagim el conyac 1 minut,varona vel1.sense cubilet per evaporar l’alcohol

Afagim l’aigua i progremem 10 minuts,100º,vel1.

Culem el fumet amb un colador de malla fina i reservem

FIDEUÁ:

Posem els alls,la ceba,els pabrots i oli a la maquina i trocegem 2 seg.vel5, sofregim 8 minuts varona vel1

Afagim les galtes sofregim 5 minuts varona gir esquerra vel.cullera

Afagim el pebre1 minut varona vel1 gir esquerra

Afagim el vi blanc programem 10 minuts 100º gir esquerra vel cullera

Mentres escalfem el forn a 200º

Afagim els fideus ,el fumet, els llagostins i la sal, progremem 10 minuts 100º gir esquerra vel.cullera

Posem amb 12 minipaelles de 10 cm de diametre o una de gran

Enfornem 10 minuts 200º i servim

SAM_0406

lA PODEM ACOMPANYAR AMB ALLIOLI

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s