INGREDIENTS:
unes galtes de porc sense os tallades
3 grans d’all tallats fins
10 maduixas
1 ceba ratllada
250g. de vi negra
pastanages
carbasso
PREPARACIÓ:
Posem oli a l’olla de pressio
La posem al foc i posem sal i pebre a les galtes les posem a l’olla i rosegem
Ara i afagim els alls cuem una mica iafagim 5 maduixas tallades i la ceba i rosejem , despues afagim el vi i deixem coura uns 10 minuts ,tapem l’olla i
deixem coure uns altres 15 minuts
Mentres escaldem uns 2 minuts les pastanages
Despues pasem per la paella les pastanages, la resta de maduixas tallades per la meitat i el carbasso tallat i reservem
Pasats els 15 minuts deixem refredar l’olla i destepem traiem les galtes i reservem, posem a la paella lo que queda a la olla i cuan bulli
i afagim una bola de mantega i deixem reduir, afagim les galtes a fer la xup,xup una mica i servim amb les verdures
Reblogged this on Celler-Adocse.