BRAÇ DE PATATA I BACALLA

INGREDIENTS:

1 quilo de patates

200g. bacalla al punt de sal

2 cullerades de salsa de tomáquet

unes olives tallades

PREPARACIÒ:

Posem les patates a bullir amb sal

Un cop les patates siguin cuites les colem i les axafem amb una furquilla o amb un batador de sopa, si volem i podem afagir una mica de mantega

Ara posem el pure damunt un paper film l’estenem i al damunt i posem la salsa de tomaquet,el bacalla tallat petit i les olives tallades

SAM_1992Cargolem el braç de patata fins el moment de servir

SAM_1993Desenboliquem i servim

SAM_1995Tallem un tall i aplatem acompanyat d’una amanida i mayonesa

SAM_1997

Anuncios

Un comentario en “BRAÇ DE PATATA I BACALLA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s