BRAÇ DE PATATA I BACALLA

INGREDIENTS:

1 quilo de patates

200g. bacalla al punt de sal

2 cullerades de salsa de tomáquet

unes olives tallades

PREPARACIÒ:

Posem les patates a bullir amb sal

Un cop les patates siguin cuites les colem i les axafem amb una furquilla o amb un batador de sopa, si volem i podem afagir una mica de mantega

Ara posem el pure damunt un paper film l’estenem i al damunt i posem la salsa de tomaquet,el bacalla tallat petit i les olives tallades

SAM_1992Cargolem el braç de patata fins el moment de servir

SAM_1993Desenboliquem i servim

SAM_1995Tallem un tall i aplatem acompanyat d’una amanida i mayonesa

SAM_1997

Anuncis

Un pensament sobre “BRAÇ DE PATATA I BACALLA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s