PASTIS DE PEIX

INGREDIENTS:

500g. de peix (pot ser lluç,salmó,bacalla)

4 ous

4 palets de surimi

2 pabrots del piquillo

4 cullerades de salsa de tomaquet,

sal

pebre

100g. de mantega

120g. de nata

mahonesa

PREPARACIÓ:

Bullir el peix amb caldo de peix uns 5 minuts

Posem al bas de la batadora :

Els ous,pabrot,dos cullerades de  tomáquet,surimi, nata,mantega,el peix, sal, pebre i triturem tot

Preescalfem el forn a 180g.

Posem paper de forn dins un motlle i avoquem la barreja o un motlle de silicona

Enfornem durant uns 40 minuts

Mentres barregem dos cullerades de maionesa i dos de tomáquet i reservem

Un cop el pastis cuit deixem refredar i desmotllem i amplatem

En una plata posem unes fulles d’enciam el pastis i salsa de maionesa i tomáquet i ja podem servir

Jo avui e fet la meitat dels ingredients.

SAM_2120

Un comentario en “PASTIS DE PEIX

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s