COCA DE PINYA

 

SAM_2094INGREDIENTS:

Per el caramel:

150g. de sucre

suc de llimona

Coca:

rodelles de pinya

4 ous

160g. de sucre moreno

160g. de farina d’espelta integral

15g. de llevat

160g. d’oli de girasol

PREPARACIÓ:

1- Fem el caramel:

Posem el sucre i el suc de llimona a la paella i fem el caramel

SAM_2090

Un cop el tinguem fet el posem a una plata del forn i al damunt i posem la pinya partida per la meitat i reservem

SAM_2091

2- Preescalfem el forn a 180º

3- Ara montem les clares a punt de neu i afagim el sucre i reservem

4- Berregem els rovells amb l’oli ,tamisem la farina i el llevat i berregem i afagim amb les clares

5- Avoquem al motlle i enfornem a 180º durant uns 35-40 minuts sempre dependra de cada forn.

SAM_2092Treiem del forn i deixem refredar

SAM_2093Ara un cop s’hagi refredat la avoquem amb una plata i ja podem servir

SAM_2094

Un comentario en “COCA DE PINYA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s