Per el caramel:
150g. de sucre
suc de llimona
Coca:
rodelles de pinya
4 ous
160g. de sucre moreno
160g. de farina d’espelta integral
15g. de llevat
160g. d’oli de girasol
PREPARACIÓ:
1- Fem el caramel:
Posem el sucre i el suc de llimona a la paella i fem el caramel
Un cop el tinguem fet el posem a una plata del forn i al damunt i posem la pinya partida per la meitat i reservem
2- Preescalfem el forn a 180º
3- Ara montem les clares a punt de neu i afagim el sucre i reservem
4- Berregem els rovells amb l’oli ,tamisem la farina i el llevat i berregem i afagim amb les clares
5- Avoquem al motlle i enfornem a 180º durant uns 35-40 minuts sempre dependra de cada forn.
Treiem del forn i deixem refredar
Ara un cop s’hagi refredat la avoquem amb una plata i ja podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.