COCA SENSE OU NI PROTEINA DE VACA

INGREDIENTS:

3oog. de farina

300ml.de beguda d’espelta(soja o civada)

5 cullerades d’oli d’oliva

200g. de sucre moreno

2 sobres de llevat

2 pressecs madurs

PREPARACIÓ:

Preescalfar el forn a 180º

Batre la beguda d’espelta,el sucre i l’oli

Barrejar la farina i el llevat tamisar i afagir a la barreja i tornar a batre

Afagir els dos pressecs triturats

Untar amb oli un motlle i posar una mica de farina

Avocar la pasta i enfornar uns 40 a 50 minuts.

IMG-20150524-WA0000

IMG-20150524-WA0003

Un comentario en “COCA SENSE OU NI PROTEINA DE VACA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s