ARROS DE MONTANYA

INGREDIENTS:

conill per fer arròs

4 salsitxes tallades

3 tires de costella de porc tallades

1 ceba gran ratllada

2 grans d’all

4 tasses  d’arròs

2 carxofes tallades

salsa de tomàquet

8 tasses de brou de pollastre

sal

oli d’oliva

PREPARACIÓ:

1- Posem una paella al foc amb un bon raig d’oli, posem la carn i els grans d’all a foc viu

IMG-20150517-WA0005

2- Quan la tinguem ben rossa traiem 2ls alls i la carn i reservem

3- Amb la mateixa paella daurem la ceba a foc mig , afagim la salsa de tomàquet i la carn i deixem que fasi la xup,xup

IMG-20150517-WA0002

4- Mentres tant posem 8 tasses de brou a escalfar

5- Preescalfem el forn a 180º

6- Afagim l’arròs a la paella i deixem torrar una mica

IMG-20150517-WA0006

IMG-20150517-WA0003

7- Amb la mateixa paella si pot anar al forn o sino cambiem de paella i posem el sofregit el brou calent i la carxofa tallada

IMG-20150517-WA0005

8- Ara posem la paella al forn uns 12 minuts i deixem refredar uns 2 minuts

IMG-20150517-WA0007

9- I ja podem servir

IMG-20150517-WA0009

10- La podem acompanyar amb aioli

BON PROFIT

 

Anuncis

Un pensament sobre “ARROS DE MONTANYA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s