ARROS DE MONTANYA

INGREDIENTS:

conill per fer arròs

4 salsitxes tallades

3 tires de costella de porc tallades

1 ceba gran ratllada

2 grans d’all

4 tasses  d’arròs

2 carxofes tallades

salsa de tomàquet

8 tasses de brou de pollastre

sal

oli d’oliva

PREPARACIÓ:

1- Posem una paella al foc amb un bon raig d’oli, posem la carn i els grans d’all a foc viu

IMG-20150517-WA0005

2- Quan la tinguem ben rossa traiem 2ls alls i la carn i reservem

3- Amb la mateixa paella daurem la ceba a foc mig , afagim la salsa de tomàquet i la carn i deixem que fasi la xup,xup

IMG-20150517-WA0002

4- Mentres tant posem 8 tasses de brou a escalfar

5- Preescalfem el forn a 180º

6- Afagim l’arròs a la paella i deixem torrar una mica

IMG-20150517-WA0006

IMG-20150517-WA0003

7- Amb la mateixa paella si pot anar al forn o sino cambiem de paella i posem el sofregit el brou calent i la carxofa tallada

IMG-20150517-WA0005

8- Ara posem la paella al forn uns 12 minuts i deixem refredar uns 2 minuts

IMG-20150517-WA0007

9- I ja podem servir

IMG-20150517-WA0009

10- La podem acompanyar amb aioli

BON PROFIT

 

Anuncios

Un comentario en “ARROS DE MONTANYA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s