INGREDIENTS:
250g de fideus nº 1
1 calamar
1 sepia
300g de cloïsses
6 gambes
2 cebes
4 tomàquets madurs
sal
oli
AIOLI:
1 gra d’all
sal
un ou
200g. d’oli
PREPARACIÓ:
Posem les cloïsses amb aigua i sal uns 30 minuts ,per si tenen sorra
Fregim una mica les gambes i reservem
Natejem i tallem la sepia i el calamar i reservem
Rallem la ceba i el tomáquet i reservem
Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim la ceba i cuem quan la tinguem una mica cuita i afagim el calamar i la sepia i deixem
coure que el peix quedi ven cuit
Mentres fem les cloïsses al vapor i reservem l’aigua que deixen les cloïsses
Mentres posem oli amb una altre paella i fregim una mica els fideus i reservem
Afagim el tomáquet al sofregit posem sal i una mica de sucre i deixem que cogui,un cop el tomaquet estigui cuit i afagim les cloisses
Ara afagim els fideus sofregim i posem el caldo de les cloïsses i uns 200g. de brou de peix o aigua ,coloquem les gambes, rectifiquem
de sal i deixem coure uns minuts que es vegui l’aigua i quedin cuits
Mentres feu l’aioli
Posem el gra d’all tallat dins el pot del minipimer ,una mica de sal, un ou i l’oli i fem el aioli i reservem amb un vol
Ija podem servir la fideua, acompanyada de l ‘aioli
ES BONISSIMA ¡¡¡¡¡¡
Reblogged this on Celler-Adocse.