FIDEUA

INGREDIENTS:

250g de fideus nº 1

1 calamar

1 sepia

300g de cloïsses

6 gambes

2 cebes

4 tomàquets madurs

sal

oli

AIOLI:

1 gra d’all

sal

un ou

200g. d’oli

PREPARACIÓ:

Posem les cloïsses  amb aigua i sal uns 30 minuts ,per si tenen sorra

Fregim una mica les gambes i reservem

Natejem i tallem la sepia i el calamar i reservem

Rallem la ceba i el tomáquet i reservem

Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim la ceba i cuem quan la tinguem una mica cuita i afagim el calamar i la sepia i deixem

coure que el peix quedi ven cuit

Mentres fem les cloïsses al vapor i reservem l’aigua que deixen les cloïsses

Mentres posem oli amb una altre paella i fregim una mica els fideus i reservem

SAM_1968

Afagim el tomáquet al sofregit posem sal i una mica de sucre i deixem que cogui,un cop el tomaquet estigui cuit i afagim les cloisses

SAM_1967

Ara afagim els fideus sofregim i posem el caldo de les cloïsses i uns 200g. de brou de peix o aigua ,coloquem les gambes, rectifiquem

de sal i deixem coure uns minuts que es vegui l’aigua i quedin cuits

SAM_1972

Mentres feu l’aioli

Posem el gra d’all tallat dins el pot del minipimer ,una mica de sal, un ou i l’oli i fem el aioli i reservem amb un vol

SAM_1973

Ija podem servir la fideua, acompanyada de l ‘aioli

SAM_1974

 

ES BONISSIMA ¡¡¡¡¡¡

 

Anuncis

Un pensament sobre “FIDEUA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s