INGREDIENTS:
235g. de mantega pomada
235g. de sucre
235g. de farina
100ml.de llet
3 ous
1 ralladura de llimona
1 ralladura de taronja
1/4 de culleredeta de sal
1 1/4 de culleredeta de llevadura
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 175º
Preparem tots els ingredients
Rentem la taronja i llimona i ratllem i reservem
Tamisem la farina amb la sal i la llevadura i reservem
Berregem el sucre i la mantega que dobli el seu volum , ara i afagim un ou batut i berregem fem el mateix amb els altres dos afagin de
un amb un
Ara i afagim les ralladures i berregem
Incorporem la farina i la llet,i u farem amb 5 cops:
1/3 de farina i 1/5 de llet +1/3 de farina i 1/5 de llet+1/3 de farina
Posem amb motlles de magdalenes i enfornem a 15 a 20 minuts
Reblogged this on Celler-Adocse.