MONTADITOS D’ALBERGINIA I FORMATGE AMB CEBA CARAMEL-LITZADA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

500g. de ceba a quarts

40g. de brandy

40g. d’oli oliva

40g.de sucre moreno

1 alberginia tallada  a rodanxes

10g. de caramel liquid

sal

1 pols de pebre negre

1 lamina de pasta de full

1 rulo de formatge de cabra a rodanxes

50g. de formatge ratllat

PREPARACIÓ:

Posem la ceba al vas de la thermomix 6seg.vel.4

Afagim el sucre, el brandy i l’oli, posem l’alberginia al aparell varoma i programem 35mint.varoma,gir esquerra,vel.cullera

Retirar l’aparell varoma i resevar

Afagim al vas el caramel la sal i pebre, programem 3 minuts,temperatura 100º i vel.1

Preescalfem el forn a 180º

Tallem la pasta de full amb cercles (jo he fet la mida de un got)

Posem paper de forn a la plata i posem els cercles

SAM_1924

Posem a sobre la pasta de full una rodanxa d’alberginia a sobre una rodanxa de formatge de cabra , una cullerada de ceba caramel-litzada i a sobre el formatge ratllat

SAM_1925

Posem al forn durant una 20 a 25 minuts a 180º

SAM_1929

I ja podem servir

Anuncis

Un pensament sobre “MONTADITOS D’ALBERGINIA I FORMATGE AMB CEBA CARAMEL-LITZADA (THERMOMIX)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s