CONILL A LA CASSOLA

INGREDIENTS:

1 conill tallat

2 cebes ratllades

2 tomáquets ratllats

una mica de farina

una picada

1/5 got conyac

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem oli a la paella i la posem al foc

Sal pabrem el conill i el pasem per una mica de farina i el enrosim a la paella  un cop el tinguem ros el posem amb una cassola i reservem

SAM_1878

SAM_1879

A la meteixa paella i sofregim la ceba , quan la tinguem cuita i afagim el conyac i despues el tomáquet i el cuem

SAM_1882

Amb el conill i amb afagit unes mandonguilles que teniem congelades

Quan tenim el sofregit fet i afagim una picada rectifiquem de sal i afagim al conill i deixem que fassi la xup xup uns 30 minuts fins que el conill estigui cuit.SAM_1883

 

Un comentario en “CONILL A LA CASSOLA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s