MONA DE PASCUA

INGREDIENTS:

Pa de pessic:

2 clares

200g. de sucre

4 ous

150g. de farina

20g. d’atmetlla amb pols

sal

1 culleredeta de llevadura

Gema:

3 ous

190g. de sucre

15g. de maicena

80g. d’aigua

Almivar:

100g. d’aigua

100g. sucre

unes gotes de suc de llimona

PREPARACIÓ:

Pa de pessic:

Untem un motlle de uns 24 cm amb mantega i reservem

SAM_1884

Escalfem el forn a 180º

Separem les clares dels rovells

Batem els rovells amb la meitat del sucre fins que doblin el seu volum

Barregem la farina, l’atmetlla, la sal i la llevadura i afagim als rovells i berregem i reservem

 

Muntem les clares a punt de neu amb la resta de sucre i berregem tot

SAM_1886

 

Aboquem tot al motlle i enfornem uns 25 minuts

SAM_1887

Almivar:

Posem tots els ingredients al foc i deixem coure uns 3 minuts i reservem

Gema:

Batem una mica els ous i berregem amb l’aigua

Barregem be la maicena amb el sucre que no fasi grumolls, barregem amb els ous i l’aigua i posem al foc que espesi sense deixar de remanar

SAM_1888

Montem la mona:

Partim el pa de pessic per la meitat

Mullem amb almivar i cobrim amb melmalada ( jo he posat d’albercoc) tapem

Ara posem la gema al damunt i als costats, i als costats i enganxem granets de xocolata i guarnim amb ous de xocolata i unes plumes.

SAM_1893

 

SAM_1894

 

 

 

 

 

 

 

Un comentario en “MONA DE PASCUA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s