INGREDIENTS:
1 cullerada de mantega per untar el motlle
50g. de pastanaga a daus
50g. de ceba a daus
20g. d’oli d’oliva
80g. de beicon a daus
6 poms de brocoli
sal
100g. de nata
2 ous
pebre negre
25g. de formatge ratllat
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º
Untem amb mantega 6 motlles (tipo madalenes)
Posem la pastanaga, la ceba i l’oli a la maquina 3seg.vel.5, sofregim 4 minuts varona vel.1
Afagim el beicon, posem el brocoli a el cistell i el posem a la maquina, programem 10minuts varona gir esquerra vel.1
Ara treiem la cistell amb el brocoli i afagim la nata,els ous i el pebre berregem 10seg.vel.3 gir esquerra
Posem un pom de brocoli a cada un dels motlles i amplenem amb la crema, posem una mica de formatge ratllat i enfornem uns 25
minuts
Reblogged this on Celler-Adocse.