SALMÓ AL FORN AMB CREMA D’ESPINACS

INGREDIENTS:

2 talls de filet de salmó

100g. d’ espinacs

20g.d’escalunyes

75g.d’oli

1 ou

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180

Salpebrem el salmó i  l’emboliquem amb paper de forn  i despues amb albal i enfornem

Mentres fem la salsa:

Bullim els espinacs i un cop cuits escorrem

Ara triturem els espinacs amb les escalunyes l’oli i despues afagim l’ou fins que ens quedi la salsa lligada rectifiquem de sal i pebre

Treiem el salmó del forn i servim

Napem el plat amb la salsa, coloquem el salmó, acompanyem amb uns vegetals o llimona o taronja

SAM_1835

 

Un comentario en “SALMÓ AL FORN AMB CREMA D’ESPINACS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s