HAMBURGUESES DE PORC AMB CEBA

INGREDIENTS:

1 quilo de carn de porc picada

ceba

sal

PREPARACIÓ:

1- Tallem la ceba en juliana i la fregim a la paella amb oli i un cop cuita la deixem refredar i reservem

2- Mentres posem la carn picada de porc en un bol i posem sal i barregem

3- Quan la ceba sigui freda la berregem amb la carn

4- I ara ja podem fer les hamburgueses (jo les faig amb aquesta maquina )

SAM_1760

5- I si no en tenim tambe es poden fer (agafem una cullerada de carn I l’ aplanem amb les mans i li donem la forma de hamburguesa)

SAM_16706-Ens en surten unes 10 o 12

SAM_1800Per sopar les podem acompanyar amb unes fulles d’enciam

Un comentario en “HAMBURGUESES DE PORC AMB CEBA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s