INGREDIENTES:
1quilo d’alberginies
100g. de pernil tallat a daus
4 cullerades d’oli d’oliva
2 llesques de pa remullat amb llet
3 cebes
4 ous
1 llimona
sal
pebre
PREPARACIÓ:
Caramelitzem un motlle de corona amb sucre cremat i reservem
Posem la ceba tallada a talls a la maquina junt amb l’oli, triturem 8 seg.vel.5 i reservem
Tallem les alberginies a talls i posem suc de llimona i posem al aparell varona i coloquem a la maquina
Progremem 30 minuts varona vel.1
Un cop tot cuit posem les alberginies amb la ceba i afagim el pernil, el pa remullat, el formatge, els ous, sal pebre, triturem vel.4 10seg.
Aboquem dins el motlle caramelitzat i cuem al bany maria a 180º durant uns 40 minuts fins que estigui cuit
Un cop cuit deixem refredar una mica i ja podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.