CORONA D’ALBERGINIES (THERMOMIX)

INGREDIENTES:

1quilo d’alberginies

100g. de pernil tallat a daus

4 cullerades d’oli d’oliva

2 llesques de pa remullat amb llet

3 cebes

4 ous

1 llimona

sal

pebre

PREPARACIÓ:

Caramelitzem un motlle de corona amb sucre cremat i reservem

SAM_1741

Posem la ceba tallada a talls a la maquina junt amb l’oli, triturem 8 seg.vel.5 i reservem

Tallem les alberginies a talls i posem suc de llimona i posem al aparell varona i coloquem a la maquina

Progremem 30 minuts varona vel.1

Un cop tot cuit posem les alberginies amb la ceba i afagim el pernil, el pa remullat, el formatge, els ous, sal pebre, triturem vel.4 10seg.

Aboquem dins el motlle caramelitzat i cuem al bany maria a 180º durant uns 40 minuts fins que estigui cuit

Un cop cuit deixem refredar una mica i ja podem servir

SAM_1814

SAM_1815

Un comentario en “CORONA D’ALBERGINIES (THERMOMIX)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s