LLUÇ A LA BASCA

INGREDIENTS:

4 talls de lluç   (avui he fet filets sense espina)

4 grans d’all

julivert picat

oli d’oliva

sal

pebre

farina

PREPARACIÓ:

Posem sal i pebre i enfrinem el lluç reservem

Tallem l’all a lamines fines, piquem el julivert i reservem

Posem la paella al foc amb oli

Sofregim una mica l’all, afagim el julivert i seguidament el lluç, el fregim volta i volta  afagim una mica d’aigua o una mica de fumet de peix i deixem coure 5 minuts

 

SAM_1730

Un comentario en “LLUÇ A LA BASCA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s