AMANIDA DE PATATA I TONYINA AMB VINAGRETA DE COLORS

INGREDIENTS:

Patates bullides amb pell i sal

Tonyina en conserva

Per la vinagreta

100g. de pastanaga

Escalunyes o ceba tendre 25g.

100g. de cogombrins

15g. de tàperes

1oog. d’oli d’oliva verge

PREPARACIÓ:

Piquem tots els ingredients de la vinagreta ( Jo l’he picat amb la thermomix vel.5,10seg.) reservem

Pelem les patates i les tallem a rodelles

SAM_1765

Coloquem al plat per capes:

Una capa de patata, vinagreta,patata i vinegreta , a la ultima capa de patata i posem la tonyina i amanim amb una mica mes de vinagreta

SAM_1768

SAM_1766

SAM_1771

Un comentario en “AMANIDA DE PATATA I TONYINA AMB VINAGRETA DE COLORS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s