PASTIS DE FORMATGE AMB CARAMELS DE VIOLETA

INGREDIENTS:

10 melindros

3 cullerades de mantega

500g. de formatge philadelfia

50g. de sucre

1 llimona

nata montada

uns caramels violeta

PREPARACIÓ:

Axafem els melindros i afagim la mantega pomada i berregem

SAM_1595

 

Untem un motlle amb mantega i posem la barreja de melindros i mantega i axafem amb els dits i reservem

SAM_1596

En un bol posem el formatge, el sucre i el suc de la llimona i berregem que ens quedi una crema ven fina, afagim tres cullerades de

nata montada  i berregem amb molta cure

Agafem uns caramels i els esmiculem petits que quedi cuasi pols i barregem amb la crema

SAM_1597

Avoquem la crema al motlle i posem la resta de caramels per adornar i posem a la nevera unes hores o un dia per l’altre

SAM_1598

Pasat el temps desmotllem e servim

SAM_1602

Servim amb una copa de cava

SAM_1605

Un comentario en “PASTIS DE FORMATGE AMB CARAMELS DE VIOLETA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s