INGRDIENTS:
4 tires de costella de porc partides per la meitat
sal
pebre
1 litre de vi negre
1 branca de canyella
unes branques de romani
sucre moreno
patatas
unes rodanxes de carbassa
PREPARACIÓ:
Posem una cassola al foc sense oli a escalfar
Mentres sal pebrem la carn, quan la cassola sigui calenta i posem la carn i la fem a foc alt que quedi una mica daurada
Afagim el romani,la branca de canyella i el vi, tapem i deixem coure i que es vegui el vi durant una hora i mitja mes o menys que la
carn quedi ben cuita que la carn quasi quedi separada de l’os
Un cop estigui cuita i afagim una mica de sucre moreno xup,xup 5 minuts i apaguem el foc i servim
Mentres bullim les patatas amb pell
Un cop estigui cuita la partim i la posem a la planxa amb dos rodanxes de carbassa i cuem amanim amb oli i sal maldon
Ampletem la carn junt amb la patata i la carbassa
Reblogged this on Celler-Adocse.