COSTELLA DE PORC AL VI

INGRDIENTS:

4 tires de costella de porc partides per la meitat

sal

pebre

1 litre de vi negre

1 branca de canyella

unes branques de romani

sucre moreno

patatas

unes rodanxes de carbassa

PREPARACIÓ:

Posem una cassola al foc sense oli a escalfar

Mentres sal pebrem la carn, quan la cassola sigui calenta i posem la carn i la fem a foc alt que quedi una mica daurada

SAM_1638

Afagim el romani,la branca de canyella i el vi, tapem i deixem coure i que es vegui el vi durant una hora i mitja mes o menys que la

carn quedi ben cuita que la carn quasi quedi separada de l’os

SAM_1639

Un cop estigui cuita i afagim una mica de sucre moreno xup,xup 5 minuts i apaguem el foc i servim

SAM_1646

Mentres bullim les  patatas amb pell

Un cop estigui cuita la partim i la posem a la planxa amb dos rodanxes de carbassa i cuem  amanim amb oli i sal maldon

SAM_1647

Ampletem la carn junt amb la patata i la carbassa

SAM_1649

 

Un comentario en “COSTELLA DE PORC AL VI

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s