SEMIFRED DE TORRO

INGREDIENTS:

100g. de sucre moreno

100g. d’avellanes o atmetlles  torrades

600g. de nata

200g. de torro de xixona

4 fulles de gelatina

30g. de ratafia

PREPARACIÓ:

Posem el sucre a la paella i afagim les avellanes i caramelicem i reservem, sobre paper de forn

SAM_1621

Agafem les fulles de gelatina i les posem amb aigua uns 5 minuts

En un cassó posem la nata a bullir, afagim el torro tallat a daus, la gelatina ben escurraguda i berregem , treiem del foc i afagim la ratafia

Piquem unes quantes avellanes caramelizades i les afagim

 

Agafem un motlle rectangular i posem paper film i avoquem la crema, posem al congeledor unes dos hores

SAM_1624

Desmotllem i posem la resta d’avellas al demunt

SAM_1633

Servim i ruixem amb un raig de ratafia SAM_1636

Un comentario en “SEMIFRED DE TORRO

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s