MITJANES DE CONILL AMB CARXOFES I ESPARRECS

INGREDIENTS 2 PERSONES:

6 mitjanes de conill

3 carxofes

1 manat esparrecs

sal maldón

oli d’oliva

1 all tendre (opcional)

PREPARACIÓ:

1- Netejem les escarxofes i les posem amb un bol amb aigua i suc de llimona o u raig de vinagre que no ennegregin

2-Tallem la part dura dels esparrecs, la part tendre la part de dalt la posem al microones un minut perque al coure no perdin el color

vert

3-Posem oli a la paella i la posem al foc i tallem les carxofes fines i les posem a la paella junt amb els esparrecs i cuem

4- Posem la planxa al foc, quan estigui ben calenta i posem el conill

5- Un cop tinguem tot cuit ampletem

7- Amanim amb un raig d’oli i sal maldón i sobre el conill i tallem el all tendre

020

 

 

Un comentario en “MITJANES DE CONILL AMB CARXOFES I ESPARRECS

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s