INGREDIENTS:
1 rodo de vedella de un quilo aproximadement
1 ceba
2 tomaquets madurs
1 vas de vi ranci
1 vas de conyac
2 cullerades de fondo de vadella
1 vas d’aigua
PREPARACIÓ:
Posem oli a la olla rapida i la posem al foc
Ara i posem la vedella i la marquem a foc rapit, un cop la tinguem marcada la reservem
Tallem la ceba i la sofregim a la mateixa olla on hem marcat la vedella un cop la tinguem ben sofregida i posem els tomaquets
tallats i els sofregim ara posem sal i afagim el fondo de vedella, el vi ranci ,el conyac i l’aigua deixem que renqui el bull,ara i
posem la vedella tapem l’olla i deixem bullir uns 20 minuts
Pasats els minuts destapem l’olla i comprovem si esta cuita ,per comprovar si esta cuita la punxem i si esta tova es que esta
cuita sino esta cuita li posem uns minuts mes
Un cop la tinguem cuita la treiem de la olla i reservem que es refredi , la podem fer un dia per l’altre
Pasem el sofregit per el minipimer i reservem
Tallem la vedella a talls fins, els posem amb una cassola i posem el sofregit per sobre i li deixem fer la xup,xup uns 20 minuts
comprovem de sal,
Ija podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.