TORRO DE LLIMONA I XOCOLATA BLANCA

INGREDIENTS:

100g. de xocolata blanca per napar i tapar el motlle

80g. de nata liquida 30% m.g.

25g. de glucosa

200g. de xocolata blanca

70g. de suc de llimona

PREPARACIÓ:

Desfem 30g de xocolata al foc o microones ,afagim 30g. mes a fora del foc i remenem que quedi ben desfeta,

un cop ben desfeta napem el motlle i deixem que solidifiqui

Ara escalfem la glucosa  sense que bulli a uns 82º

Afagim la nata els 200g. de xocolata i remenem que quedi tot desfet i ben lligat, retirem del foc i anem afagin el suc de llimona sense

deixar de remenar

Umplim el motlle napat , un cop estigui solid ,desfem els 40g. de xocolata que ens han sobrat i tapem

deixem reposar abans de consumir un minim de 48 hores

022

Un comentario en “TORRO DE LLIMONA I XOCOLATA BLANCA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s