INGREDIENTS:
4 ous
4 cullerades de farina
100g. de sucre roig
100g. de cacau
1 cullerada de llevadura
menta per decorar
PER EL FARCIT:
250g. de mascarpone
1 rovell d’ou
1 cullerada de sucre
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º
Berregem els ous amb el sucre que ens quedi una pasta cremosa reservem
Tamisem la farina i la berregem amb la meitat del cacau i ara l’afagim a la berreja dels ous i sucre i reservem
Posem paper de forn a la plata i avoquem la barreja i l’estenem que ens quedi un grux de un cm, enfornem uns 12 minuts a 180º
Un cop cuit treiem del forn deixem refredar una mica el posem amb un drap de cuina humit i el enrrollem
Mentres farem el farcit,
En un bol posem el mascarpone i el berrejem amb el sucre i el rovell d’ou ens quedara una crema espesa i consistent
Estenem la massa i la farcim amb la crema
L’ enrollem i decorem amb la resta de cacau i unes fulles de menta
Reblogged this on Celler-Adocse.