FILET DE PORC FARCIT

INGREDIENTS:

1 filet de porc

sal

pebre

50g. d’escarola

50g. de poma

30g. de prunes

30g. panses

10g. de pinyons

2 tires de beicon

oli

80g. de vi ranci

150g. de vichy

150g. +de fruita seca per acompanyar

Ingredients per arrebossar:

20g. de festucs torrats

20g.d’avellanes torrades

15g. de cereals sense sucre

PREPARACIÓ:

1-Pasem l’escarola per la paella,amb una mica de sal uns segons i reservem

2-Ara pasem per la paella les lamines de poma uns segons amb sal i pebre

3- Obrim el filet per la meitat com un llibre i sal pebrem

4- Farcim el filet amb el beicòn, l’escarola, la poma,les prunes, las panses i els pinyons

011

012

5- Ara el lliguem

013

6- El posem a la plata del forn l’amanim amb un raig d’oli i coem a 180º uns 20 minuts

7- Pasat el temps l’amanim amb el vi ranci  el girem i afegim la meitat d’aigua de vichy i cuem a 160º uns 20 minuts

8- Tornem a girar i afagim la resta d’aigua de vichy i cuem a 150º uns 20 minuts mes i podem afagir la resta de fruts secs

9- Un cop cuit treiem del forn i deixem refredar

10- Mentres piquem els fruts secs i cereals reservats per arrebossar

01511- Treiem el fil de lligar el filet i tallem

01712-Arrebossem amb els fruts secs , tornem els talls a la cassola i escalfem tot junt i servim

021

Un comentario en “FILET DE PORC FARCIT

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s