INGREDIENTS:
1 filet de porc
sal
pebre
50g. d’escarola
50g. de poma
30g. de prunes
30g. panses
10g. de pinyons
2 tires de beicon
oli
80g. de vi ranci
150g. de vichy
150g. +de fruita seca per acompanyar
Ingredients per arrebossar:
20g. de festucs torrats
20g.d’avellanes torrades
15g. de cereals sense sucre
PREPARACIÓ:
1-Pasem l’escarola per la paella,amb una mica de sal uns segons i reservem
2-Ara pasem per la paella les lamines de poma uns segons amb sal i pebre
3- Obrim el filet per la meitat com un llibre i sal pebrem
4- Farcim el filet amb el beicòn, l’escarola, la poma,les prunes, las panses i els pinyons
5- Ara el lliguem
6- El posem a la plata del forn l’amanim amb un raig d’oli i coem a 180º uns 20 minuts
7- Pasat el temps l’amanim amb el vi ranci el girem i afegim la meitat d’aigua de vichy i cuem a 160º uns 20 minuts
8- Tornem a girar i afagim la resta d’aigua de vichy i cuem a 150º uns 20 minuts mes i podem afagir la resta de fruts secs
9- Un cop cuit treiem del forn i deixem refredar
10- Mentres piquem els fruts secs i cereals reservats per arrebossar
11- Treiem el fil de lligar el filet i tallem
12-Arrebossem amb els fruts secs , tornem els talls a la cassola i escalfem tot junt i servim
Reblogged this on Celler-Adocse.