INGREDIENTS:
200g. de formatge philadelphia
200g. de gerds
100g. de nata
60g. de sucre
2 fulles de gelatina neutra
1 llimona
200g.de melindros
menta
sal
PREPARACIÓ
Posem aigua amb un bol i posem la gelatina 5 minuts que s’hidrati
Un cop hidratades les posem amb un casso i afagim el suc de llimona i posem al foc a foc baix uns segons que la gelatina es barregui be amb el suc
En un bol barregem el formatge amb el sucre i reservem
Montem la nata amb un pols de sal, que ens ajudara que es munti mes be
Barregem la nata al bol del formatge i amb el suc de llimona i la gelatina remanem amb una espatula vigilant que no ens baixi la nata
i afagim uns gerds triturads i deixem unes hores a la nevera
En un motlle rodo posem els melindros forman una corona i posem la crema que teniam a la nevera i tornem posar a la nevera fins el
moment de servir (unes 4 hores)
Abans de servir desmotllem el motlle i decorem amb els gerds i unes fulles de menta.
Reblogged this on Celler-Adocse.