CHARLOTTE DE FORMATGE

INGREDIENTS:

200g. de formatge philadelphia

200g. de gerds

100g. de nata

60g. de sucre

2 fulles de gelatina neutra

1 llimona

200g.de melindros

menta

sal

PREPARACIÓ

Posem aigua amb un bol i posem la gelatina 5 minuts que s’hidrati

Un cop hidratades les posem amb un casso i afagim el suc de llimona i posem al foc a foc baix uns segons que la gelatina es barregui be amb el suc

En un bol barregem el formatge amb el sucre i reservem

Montem la nata amb un pols de sal, que ens ajudara que es munti mes be

Barregem la nata al bol del formatge i amb el suc de llimona i la gelatina remanem amb una espatula vigilant que no ens baixi la nata

i afagim uns gerds triturads i deixem unes hores a la nevera

En un motlle rodo posem els melindros forman una corona i posem la crema que teniam a la nevera i tornem posar a la nevera fins el

moment de servir (unes 4 hores)

Abans de servir desmotllem el motlle i decorem amb els gerds i unes fulles de  menta.

039

 

 

Un comentario en “CHARLOTTE DE FORMATGE

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s