ENDIVIAS AMB FORMATGE FRESC I SALMÓ

INGREDIENTS:

endivias

formatge fresc

1 tall de salmó

PREPARACIÓ:

Tallem a talls petits el salmó i el pasem una mica per la paella i reservem

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata i posem les fulles d’endivia farcim amb una mica de salmó i formatge tendre

Enfornem uns minuts que les endivias quedin una mica cruixents

003Servim i amanim amb sal maldón i un raig d’oli d’oliva

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s