MELMELADA DE CABELL D’ANGEL

INGREDIENTS:

1 carbassa de cabell d’angel

la pell de una llimona

1 branca de canyella

sucre

PREPARACIO:

Enbuliquem la carbassa amb un drap i amb un martell la partim a trossos i ens caura la pell,

003

 

Ara la partim  a trossos

 

 

 

 

004 La posem amb una olla a bullir ha de bullir una hora mes o menys

005

,Culem i guardem un vas d’aigua de bullir la carbassa treiem les llavors

Pesem, per un quilo de carbassa i posem 600g. de sucre

Posem una cassola al foc i posem la carbassa,el sucre, la pell de la llimona i una branca de canyella,i deixem coure una hora mes o menys, si falta liquid i afagim l’

aigua que amb guardad de bullir la carbassa

007

 

Un cop estigui cuita treiem la pell de llimona i la branca de canyella

008

La posem amb pots de vidre, tapem i els posem de cap avall i els deixem tota la nit

009

I ja tenim una melmelada per menjar amb pa , per farci coques,pastissos,o pasta de full

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Un comentario en “MELMELADA DE CABELL D’ANGEL

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s