INGREDIENTS:
1 carbassa de cabell d’angel
la pell de una llimona
1 branca de canyella
sucre
PREPARACIO:
Enbuliquem la carbassa amb un drap i amb un martell la partim a trossos i ens caura la pell,
Ara la partim a trossos
La posem amb una olla a bullir ha de bullir una hora mes o menys
,Culem i guardem un vas d’aigua de bullir la carbassa treiem les llavors
Pesem, per un quilo de carbassa i posem 600g. de sucre
Posem una cassola al foc i posem la carbassa,el sucre, la pell de la llimona i una branca de canyella,i deixem coure una hora mes o menys, si falta liquid i afagim l’
aigua que amb guardad de bullir la carbassa
Un cop estigui cuita treiem la pell de llimona i la branca de canyella
La posem amb pots de vidre, tapem i els posem de cap avall i els deixem tota la nit
I ja tenim una melmelada per menjar amb pa , per farci coques,pastissos,o pasta de full
Reblogged this on Celler-Adocse.