PEIX BLAU AMB ESPECIES AMB TIMBAL DE VEGETALS DE TARDOR

INGREDIENTS:

300g. de peix blau sense espinas ni pell

1 raig de tamari (salsa de soja)

1 moniato

2 patates

1 alberginia

1 poma

100g. de castanyes

sal

pebre

oli

gingebre

PREPARACIÓ:

Marinem els filets de peix amb el gingebre,l’oli,i el tamari i reservem

Tallem tots els vegetals a rodanxes fines i els coem al vapor uns 20-25 minuts fins que estiguin cuits

Montem el plat en una plata o plat que pugui anar al forn

Posem els vegetals en una faixa rodona o cuadrada i montem el plat :

1ª capa patates i amanim amb sal,oli,pebre

2ª capa alberginia i amanim

3ª capa poma i amanim

4ª capa castanya i amanim

5ª capa moniato i amanim

6ª capa i coloquem el peix que cobrexi tot el timbal

Abans de servir escalfem al forn a 150º uns 15 minuts

Podem montar el timbal un de gran o 4 de petits

002

 

 

Un comentario en “PEIX BLAU AMB ESPECIES AMB TIMBAL DE VEGETALS DE TARDOR

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s