INGREDIENTS:
300g. de peix blau sense espinas ni pell
1 raig de tamari (salsa de soja)
1 moniato
2 patates
1 alberginia
1 poma
100g. de castanyes
sal
pebre
oli
gingebre
PREPARACIÓ:
Marinem els filets de peix amb el gingebre,l’oli,i el tamari i reservem
Tallem tots els vegetals a rodanxes fines i els coem al vapor uns 20-25 minuts fins que estiguin cuits
Montem el plat en una plata o plat que pugui anar al forn
Posem els vegetals en una faixa rodona o cuadrada i montem el plat :
1ª capa patates i amanim amb sal,oli,pebre
2ª capa alberginia i amanim
3ª capa poma i amanim
4ª capa castanya i amanim
5ª capa moniato i amanim
6ª capa i coloquem el peix que cobrexi tot el timbal
Abans de servir escalfem al forn a 150º uns 15 minuts
Podem montar el timbal un de gran o 4 de petits
Reblogged this on Celler-Adocse.