POLLASTRE AMB GAMBES

INGREDIENTS:

1 pollastre tallat

1 ceba

1 tomaquet

10 gambes

conyac

sucre

sal

oli

pebre

llimona

PREPARACIÓ:

1-Rentem el pollastre i macerem si pot ser un dia per l’altre

2- Per mecerar el pollastre, el posem amb un bol i amanim amb :sal,pebre,oli i suc de llimona

3- Preescalfem el forn a 200º

4- Posem el pollastre a la cassola i posem el forn uns 90 minuts mes o menys,cada mitja hora el remanem, pasats els 90 minuts treiem del forn i reservem

5- Mentres posem oli a la paella ,la posem al foc i fregim les gambes i reservem

6- Ratllem la ceba i la fregim a la paella que hem fregit les gambes,i cop la tinguem cuita i afagim lel tomàquet ratllat,posem sal i una mica de sucre,un cop cuita

afagim el conyac i deixem evaporar uns minuts

7- Afagim les gambes a la cassola del pollastre i posem el sofregit per sobre i deixem que fasi la xup xup tot junt uns 10 minuts007

 

I ja podem servir

008

 

Un comentario en “POLLASTRE AMB GAMBES

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s