INGREDIENTS:
1 pollastre tallat
1 ceba
1 tomaquet
10 gambes
conyac
sucre
sal
oli
pebre
llimona
PREPARACIÓ:
1-Rentem el pollastre i macerem si pot ser un dia per l’altre
2- Per mecerar el pollastre, el posem amb un bol i amanim amb :sal,pebre,oli i suc de llimona
3- Preescalfem el forn a 200º
4- Posem el pollastre a la cassola i posem el forn uns 90 minuts mes o menys,cada mitja hora el remanem, pasats els 90 minuts treiem del forn i reservem
5- Mentres posem oli a la paella ,la posem al foc i fregim les gambes i reservem
6- Ratllem la ceba i la fregim a la paella que hem fregit les gambes,i cop la tinguem cuita i afagim lel tomàquet ratllat,posem sal i una mica de sucre,un cop cuita
afagim el conyac i deixem evaporar uns minuts
7- Afagim les gambes a la cassola del pollastre i posem el sofregit per sobre i deixem que fasi la xup xup tot junt uns 10 minuts
I ja podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.