CARBASSÓ FARCIT DE BEICÓN I FORMATGE DE CABRA

INGREDIENTS:

4 carbassons petits

1 ceba petita ratllada

1 tomaquet ratllat

50g. de beicón

formatge de cabra

sal

PREPARACIÓ:

Partim els carbassons per la meitat els enboliquem amb film i punxem una mica el film i els posem al microones uns 6 minuts

005

Mentre posem oli a la paella i sofregim la ceba

Un cop han passat els 6 minuts deixem refredar una mica i amb una cullera i vigilan que no sens trenquin els carbassons els buidem

006

Ara la part de dins dels carbassons u afagim a la ceba ,deixem coure uns 2 minuts i afagim el beicón i el tomàquet i cuem uns 5 minuts

Ja podem umplir els carbassons i per el damunt i desfem una mica de rulo de cabra i enfornem uns 10 minuts a 180º

007

Una manera diferen de menjar carbassons.

008

Espero que us animeu a fer-los.

Un comentario en “CARBASSÓ FARCIT DE BEICÓN I FORMATGE DE CABRA

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s