OUS FARCITS DE CARN

INGREDIENTS:

200g. de carn picada de porc

100g. de carn picada de badella

100g, de carn picada de pollastre

6 ous

2 cebes ratllades

2 tomaquets ratllats

sal

oli

una mica de farina

PREPARACIÓ:

1-Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim la meitat de la ceba la deixem que es faci una mica ara i afagim la carn i la cuem, un cop estigui

cuita i afagim la meitat del tomàquet , posem sal i deixem coure

2- Mentres posem aigua amb una olla , la posem al foc i posem els ous, i quan bulli deixem bullir uns 10 minuts, un cop cuits els pasem per

aigua freda i els pelem, i separem les clares dels rovells.

003

3- Guardem 4 rovells i la resta l’afagim a la carn i remanem tot junt

004

4- ara umplim les clares amb la berreja i reservem

005

5- En una paella posem oli la posem al foc i posem la ceba que quedi una mica daurada,i afagim una culleredeta de farina, remanem i afagim el tomàquet i deixem coure tot junt, posem sal , si veiem que queda massa espes i podem afagir una mica de llet, caldo, aigua o beguda vegetal.

6- Un cop la salsa estigui feta la posem per sobre els ous i ratllem els rovells que teniam separats i els enfornem uns 10 minuts a 200º006

7- I J podem servir

Jo cuand faig canalons o patates d’olot i me sobra carn la congelo i tambe me serveig per fer els ous

010

 

Un comentario en “OUS FARCITS DE CARN

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s