INGREDIENTS:
200g. de carn picada de porc
100g. de carn picada de badella
100g, de carn picada de pollastre
6 ous
2 cebes ratllades
2 tomaquets ratllats
sal
oli
una mica de farina
PREPARACIÓ:
1-Posem oli a la paella i la posem al foc i afagim la meitat de la ceba la deixem que es faci una mica ara i afagim la carn i la cuem, un cop estigui
cuita i afagim la meitat del tomàquet , posem sal i deixem coure
2- Mentres posem aigua amb una olla , la posem al foc i posem els ous, i quan bulli deixem bullir uns 10 minuts, un cop cuits els pasem per
aigua freda i els pelem, i separem les clares dels rovells.
3- Guardem 4 rovells i la resta l’afagim a la carn i remanem tot junt
4- ara umplim les clares amb la berreja i reservem
5- En una paella posem oli la posem al foc i posem la ceba que quedi una mica daurada,i afagim una culleredeta de farina, remanem i afagim el tomàquet i deixem coure tot junt, posem sal , si veiem que queda massa espes i podem afagir una mica de llet, caldo, aigua o beguda vegetal.
6- Un cop la salsa estigui feta la posem per sobre els ous i ratllem els rovells que teniam separats i els enfornem uns 10 minuts a 200º
7- I J podem servir
Jo cuand faig canalons o patates d’olot i me sobra carn la congelo i tambe me serveig per fer els ous
Reblogged this on Celler-Adocse.