SAMFAINA

INGREDIENTS:

1/5 pebrot

1/5 alberginia

1/5 carbassó

1/5 ceba

1 tomàquet

PREPARACIÓ:

001

 

Tallem les verdures a daus petits

Posem oli a la paella, la posem al foc i posem la ceba a coure un cop estigui una mica cuita i afagim el pebrot ,despues l’alberginia despues el

carbassó  i per ultim el tomàquet ratllat posem sal i una culleredeta de sucre per treure l’acidesa del tomáquet, deixem fer la xup xup uns 10 minuts.

La samfaina la podem acompanyar amb pollastre,xai, bacalla, salmo i amb ous ferrats etc….

005

Avui l’hem acompanyat amb mongetes seques.

014

Un comentario en “SAMFAINA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s