MONGETES DE SANTA PAU AMB LLANGONISSA

INGREDIENTS:

mongetes cuites

1 llangonissa

una mica de ceba ratllada

un tomàquet ratllat

PREPARACIÓ:

1- Treiem la pell a la llangonissa i la tallem a talls petits

2- Posem oli a la paella i la posem el foc i posem la llangonissa quan estigui una mica cuita i afagim la ceba ratllada i deixem coure

3- Ara i afagim el tomáquet i deixem coure uns 10 minuts

4- Passats els 10 minuts afagim les mongetes que fasin la xup xup uns minuts que ens quedin una mica rossos

5- ja podem ampletar

015

Un comentario en “MONGETES DE SANTA PAU AMB LLANGONISSA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s