INGREDIENTS PER 4 PERSONES:
6 patates
4 ous
anxoves
nous tallades petites
sal
oli
julivert
pebre
PREPARACIÓ:
Bullim las patates amb pell amb força aigua i sal
Mentres amb un altre olla petita bullim els ous uns 10 minuts
Pelem els ous i els tallem a rodanxes primes i reservem
Un cop fredes les patates les pelem i les tallem a rodanxes primes,les posem en un plat i fem capes; posem una capa de patates amb sal,pebre un raig d’oli, al
damunt i posem unes rodanxes d’ou ,unes nous i anxoves,i axis fins acavar tots els ingredients . l’ultima capa sera de patata i poserem una mica de julivert i
alguna anxova per decorar.
El podem servir amb mayonesa i avui l’hem acompanyat amb un tomàquet amanit
U podem posar en una plata i despues el podem tallar i posar un tall a cada plat o podem fer individual
Jo avui le fet individual.
Reblogged this on Celler-Adocse.