CANELONS DE PEIX (THERMOMIX)

INGREDIENTS PER 20 CANELONS:

Jo avui  he posat:

400g. de perca

200g. de bacalla

20 placas de canelons

40g. d’oli

50g. de ceba ratllada

1 raig de conyac

15g. de farina

40g. de caldo

formatge ratllat

Avui els he fet amb salsa de tomàquet en comptes de beixamel

SALSA DE TOMÀQUET

una mica de ceba ratllada

2 tomàquets ratllats

una mica de llet

PREPARACIÓ:

Posem la papallona a la maquina

Escalfem l’oli 2 minuts,temperatura varona vel.1

Afagim la ceba 5 minuts varona vel.1

Afagim el peix tallat a daus , el conyac,10 minuts varona vel.1

Afagim la farina 2 minuts mes

Treiem la papallona i triturem 10 segons vel.3

Afagim el caldo 2 minuts,100,vel.3

Deixem refredar,

001

Mentres bullim les placas de canelons amb aigua un raig d’oli i sal deixarem bullir uns 12 A 14 minuts

Un cop bullits els pasem per aigua freda i els posem sobre el marbre per poder omplir

002

Ara posarem una cullarada del farcit a cada canelo i enrrotllem ,i posem amb una safata d’anar el forn

003

Posem una paella amb una mica d’oli i posem la ceba a sofregir ,un cop cuita i posem el tomáquet i posem una mica de sal i sucre deixem coure i

afagim una mica de llet deixem fer la xup,xup uns minuts i ia podem posar per sobre els canelons, i posem formatge ratllat i ia podem gratinar a

250º

007

012

ja podem servir

I podem posar el peix que volguem

 

Un comentario en “CANELONS DE PEIX (THERMOMIX)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s