INGREDIENTS:
1 base de pasta de full rectangular (casa tarredelles)
sucre gla
1 ou
per la crema:
1oog. de sucre
la pell de una llimona
500g. de llet
2 ous
50g. de maicena
PREPARACIÓ:
Farem la crema,posem la papallona a la maquina:
Posem el sucre,la llet, els ous i la maicena a la maquina berregem 10segons vel.3, afagim la pell de llimona i programem 9 minuts .90º ve. 2
Treiem de la maquina i reservem
Mentres tallem la pasta de full amb rectangles de uns 8cm x 4cm de una base ens en surten 18 rectangles
Preescalfem el forn a 180º
Posem paper de forn a la plata
Ara i poserem 6 rectangles a sobre el paper i poserem una cullerada de crema
Ara un altre rectangle a sobre i una altre cullerada de crema
Ara un altre rectangle, pintem amb un ou batut i posem al forn uns 10 minuts
Un cop freds posem sucre glas i ia podem servirMil fulls casolans.
Reblogged this on Celler-Adocse.