TRUITA DE XAMPINYONS AMB ALLS I JULIVERT (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

2 grans d’all

unes fulles de julivert

50g. d’oli d’oliva

250g. de xampinyons frescos laminats

1 pols de sal

1 pols de pebre

4 ous

30g. de formatge emmental ratllat

PREPARACIÓ:

Posem els alls i el julivert a la maquina, triturem 2 seg. vel.7

Afagim l’oli, els xampinyons, la sal i el pebre, sofregim 8 minuts, varona vel.1 .

Posem amb un bol i reservem.

Ara i posem els ous a la maquina i berregem 4 segons vel.4

Posem els ous al bol amb els xampinyons afagim el formatge i remanem

001

Ara posem una paella al foc amb una mica d’oli i posem la barreja i fem la truita.

Ja podem menjar, la podem servir amb una amanida

002.

Un comentario en “TRUITA DE XAMPINYONS AMB ALLS I JULIVERT (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s