ROCAS DE XOCOLATA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

250g. de xocolata negra, blanca o amb llet

200g. de galetes,fruts secs o cereals

10g. d’oli suau

PREPARACIÓ:

Si posem galetes , les posem al vas i triturem 5 segons vel.4 i reservem en un vol

Si posem fruts secs els posem al vas i triturem 6 segons vel. 5 i reservem.

I si posem cereals els posem directament al vol.

007

Posem la xocolata al vas i triturem 10 segons vel. 5-10

Afagim l’oli i programem 1 minut i mitg 50º vel.3

008

010

Afagim al vol dels cereals i remanem amb una espatula

Ara amb l’ajuda de dos culleretas formem les rocas

009

Les posem una estoneta al congelador  i llestes per llaparse els dits

Avui n’he fet amb xacolata blanca i negre amb galetes Nuria i avellanes.

012

Un comentario en “ROCAS DE XOCOLATA (THERMOMIX)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s