GASPATXO DE SINDRIA

INGREDIENTS:

500g. de tomàquet madur

500g. de sindria tallada sense llavors

30g. de ceba

40g. de pebrot verd

1/5 gra d’all

1 cullarada d’oli d’oliva

2 cullerades de vinagre de vi blanc

un pols de sal

PREPARACIÓ:

Rentem els tomàquets i el pebrot i reservem.

Pelem la ceba i l’all i reservem

Posem els tomàquets, el pebrot, la ceba i l’all a la batedora i triturem tot,

Afagim la sindria, oli, sal i vinagre i tornem a triturar, comprovem com esta de sal,ara es el moment de rectificar de sal i vinagre.

Ara posem a la nevera un parell de hores i ens el prenem ven fred.

Abans de servir el tornem a barrejar amb una cullera ven remenat.

002

Anuncios

Un comentario en “GASPATXO DE SINDRIA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s