INGREDIENTS:
80g. de mantega pomada
200g. de galetes (Jo i he posat Nuria integral)
250g. de nata montada sense sucre
200g. de núbols
50g. de llet (Jo i he posat beguda de cibada)
150g. de suc de taronja
PREPARACIÓ:
Fem una base amb les galetes i la mantega.
Triturem les galetes 5 seg. vel.10
Afagim la mantega i programem 5 seg.vel,5
Escampem la barreja dins un motlle, reservem a la nevera.
Muntem la nata i reservem a la nevera.
Posem la llet i els núbols al got programemt 3 minuts vel.2, 90º
Afagim el suc de taronja berregem 30 segons vel.4, deixem refredar abans de afagir la nata.
Un cop fred berregem amb la nata .
Aboquem dins el motlle i posem a la nevera, fins el moment de servir, jo el faix un dia per l’altre.
Abans de servir el treiem del motlle i el decorem una mica
Ia podem servir
Reblogged this on Celler-Adocse.