GELAT D’ESTRACCIATELLA

250g. de llet (jo la vaig fer amb llet desnatada sensa lactosa)

300g.de nata ben freda

xocolata picada o perles  de xocolata

70g. de sucre

30g. de sucre invertit

PREPARACIÓ:

Montem la nata, ara i afegim el sucre, sucre invertit i la llet remanem tot amb moviments suaus de baix a dalt, per tal de perdre el minim de volum possible.

Afagim la xocolata i remanem

Posem al congelador un minim de 3 hores,cada mitja hora treiem del congelador i remanem perque no es formin els cristalls de la congelació.

Jo el poso en 2 o 3 recipients perque quan el comencem l’acabem

El trec un rato abans a temperatura ambient.

009

Anuncios

Un comentario en “GELAT D’ESTRACCIATELLA

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s