CARPACCIO DE FIGUES

INGREDIENTS:

Unes figues

Pernil iberic tallat ben fi

Unes tires de formatge parmesà molt fines

PREPARACIÓ:

Partim les figues per la meitat,les posem dins un plat posem una tira de pernil al demunt,i al demunt el parmesà , tapem amb film posem a la nevera,

Millor el mati per el migdia,

Abans de servir treiem de la nevera i posem un raix d’oli i sal maldon ja podem servir.

BONISIM¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Avui l’em provat amb formatge  tendre i tambe surten molt bones.017

Anuncios

Un comentario en “CARPACCIO DE FIGUES

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s