INGREDIENTS:
1 base de pasta de full
CREMA PASTISSERA:
500g. de llet (jo i poso desnatada sense lactosa)
2 ous
100g. sucre
una llimona
50g. maizena
DECORACIÓ:
1 poma
1 kiwi
unes maduixes
ALMIBAR:
2 cullerades de melmelada d’albaricoc
unes gotes de llimona
PREPARACIÓ:
Preescalfem el forn a 180º
Posem paper de forn a la plata
Posem la pasta de full a la plata i dobleguem un cm la pasta perque quan posem la crema no ens surti per els costats,punxem amb una furquilla perque al
coure no s’infli
Enfornem durant uns 10 minuts
Mentres fem la crema
Posem la papallona a la maquina i posem el sucre, la llet, els ous i la maicena, barregem 10 segons vel.3/5
Afagim la pell de llimona i programem 9 minuts 90º vel.2
Treiem del forn la pasta de full
Ara l’omplim amb la crema, la tapem amb film,i la deixem refredar
Tallem la fruita, la poma la tallem i li posem unes gotes de llimona perque no s’oxidi
Coloquem la fruita sobre la crema
Fem un almibar ,posem 2 cullerades de melmelada amb unes gotes de llimona ,posem uns segons al microones a escalfar una mica, remanem, colem i pintem la fruita.
Reblogged this on Celler-Adocse.