PASTA DE FULL AMB CREMA PASTISSERA I FRUITA (THERMOMIX)

INGREDIENTS:

1 base de pasta de full

CREMA PASTISSERA:

500g. de llet (jo i poso desnatada sense lactosa)

2 ous

100g. sucre

una llimona

50g. maizena

DECORACIÓ:

1 poma

1 kiwi

unes maduixes

ALMIBAR:

2 cullerades de melmelada d’albaricoc

unes gotes de llimona

PREPARACIÓ:

Preescalfem el forn a 180º

Posem paper de forn a la plata

Posem la pasta de full a la plata i dobleguem un cm la pasta perque quan posem la crema no ens surti per els costats,punxem amb una furquilla perque al

coure no s’infli

005

Enfornem durant uns 10 minuts

Mentres fem la crema

Posem la papallona a la maquina i posem el sucre, la llet, els ous i la maicena, barregem 10 segons vel.3/5

Afagim la pell de llimona i programem 9 minuts 90º vel.2

006

 

Treiem del forn la pasta de full

Ara l’omplim amb la crema, la tapem amb film,i la deixem refredar

007

Tallem la fruita, la poma la tallem i li posem unes gotes de llimona perque no s’oxidi

Coloquem la fruita  sobre la crema

Fem un almibar ,posem 2 cullerades de melmelada amb unes gotes de llimona ,posem uns segons al microones a escalfar una mica, remanem, colem i pintem la fruita.

023

Anuncios

Un comentario en “PASTA DE FULL AMB CREMA PASTISSERA I FRUITA (THERMOMIX)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s