INGREDIENTS:
1kg de patates
300g. de carn picada (150g. de porc i 150g.de vedella)
1 ceba ratllada
2 tomàquets ratllats
1 ou
pa ratllat
sal
oli
una nou de mantega
PREPARACIÓ:
1-Posem les patates a bullit amb pell uns 30 minuts
2-Mentre posem la ceba a sofregir, quan la tinguem cuita i posem la carn posem sal i (pebre opcional)
3-Deixem coure, i hi afegim el tomàquet.
4-Separem la clara del rovell d’ou
5-Mentre pelem les patates, i les posem en un bol i les aixafem amb una forquilla, afegim el rovell d’ou i una nou de mantega i remenem tot junt. Posem sal.
6- Hem de procurar que el sofregit ens quedi espès, ara agafem una cullerada de sofregit i l’emboliquem amb patata, que ens quedi com una pilota de tenis,
i així fins a acabar la carn i les patates.
7- Muntem la clara a punt de neu, i passem les boles per la clara, després per pa ratllat.
8- Posem la paella al foc amb força oli i les fregim, les posem sobre paper de cuina
9-I ja podem servir
Les podem acompanyar amb una amanida
Reblogged this on Celler-Adocse.