REMANAT D’ARRÒS I ESPÀRRECS

INGREDIENTS:

4 tasses d’arròs

1 manat d’espàrrecs verds

100g de pernil a daus molt petits

2 grans d’all

sal

oli

PREPARACIÓ:

Posem l’arròs a bullir amb sal i oli, uns 20 minuts un cop cuit rentem i reservem.

006

Rentem els espàrrecs i traiem la part de a baix i posem al microones un minut, que no perdin el color verd i quedin tous

Posem oli a la paella i posem els alls que quedin una mica torrats no gaire que el oli agafi gust i els traiem.

004

Amb aquest oli i posem els espàrrecs tallats i coem una mica,ara i afagim el pernil i  remanem,

007

i afagim l’arròs li deixem uns minuts i ia podem emplatar

009

 

Nosaltres avui l’hem acompanyat amb una amanida.

Una altra manera de menjar  arròs, espero que u probeu

 

 

Aquesta recepta es de la meva amiga LOURDES.

Anuncios

Un comentario en “REMANAT D’ARRÒS I ESPÀRRECS

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s